- Autor: zdenekzabrodsky
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 300 |
Cuketa | 200 |
Brambory zimní | 500 |
Špekáčky | 400 |
Rajský protlak | 20 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 400 |
Energetická hodnota celkem: 9666 kJ
Bílkoviny (g): 96,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 192,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 1208 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 6.9, Cukry (g): 6.4, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1.6
Postup přípravy
Cibuli orestujem do hněda, přidáme salám(měký), cuketu, brambory a ml. papriku. vše dusíme do měka. Nakonec přidáme fazole a ochtíme česnekem a majoránkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.