- Autor: maca.m
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hořčice plnotučná | 30 |
Rajčata | 128 |
Cibule | 13 |
Tvaroh tvrdý průměr | 100 |
Brambory vařené | 300 |
Dochucovadla:
sůl,
Energetická hodnota celkem: 1701 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 851 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 28.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Uvařené brambory nakrájíme na kostky, přidáme nakrájená rajčata a cibuli. Tvaroh promícháme s hořčicí a vmícháme do salátu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.