- Autor: Jara22
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Cibule | 150 |
Oleje (všechny druhy) | 100 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mouka pšeničná hladká | 150 |
Dochucovadla:
worchester, sojová omáčka
Energetická hodnota celkem: 11698 kJ
Bílkoviny (g): 119,
Tuky (g): 203,
Sacharidy (g): 126,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2925 kJ
Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 50.8, Sacharidy (g): 31.5, SAFA (g): 14.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Do zaltova opečenou cibulku, na ni zprudka opečeme hovězí plátky předem naklepané, osolené a opepřené + potřené plnotučnou hořčicí. Zprudka opečeme, pak podlijeme vedou a dusíme do změknutí. Po změknutí maso vyndáme, vydusíme do tuku a zaprášíme hladkou moukou. Omáčku naředíme an požadované množství a hustotu, přidáme nakrájená vejce na kostičky a obyč.salám.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.