- Autor: lilicek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 98.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mleté maso na sekanou | 500 |
Eidam 30 % průměr | 250 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 50 |
Strouhanka | 30 |
Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
SUL,PEPR
Energetická hodnota celkem: 10639 kJ
Bílkoviny (g): 156,
Tuky (g): 199,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 99,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 109 kJ
Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 0.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
500g mletého masa(nejlíp vepřová plec) 200g nastrouhaného eidamu 50ML mléka sůl,pepř Den předem promíchám maso s mlékem a dám do lednice.Druhý den přidám sýr,osolím a opepřím.Navlhčenýma rukama tvaruju řízky,které vložím nejdřív do rozšlehaného vejce,a pak obalím ve strouhance a ještě jednou do vejce,a znova do strouhanky,potom na oleji usmažím.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.