TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

masové uličky z hovězího masa a zapečenou dýní

Zpět
  • Autor: neuron
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)10
Dýně200
hovězí mleté bio100

Dochucovadla:

sůl, pepř, libeček, 3 stroužky česneku

Energetická hodnota celkem: 1864 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 7, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mleté hovězí maso promícháme s trochou soli, pepře a libečkem. Vytvoříme kuličky, které naklademe do zapékací misky nebo pekáče. Dýni hokaido omyjeme, vydlabeme a rozkrájíme na kostičky, přidáme na plátky nakrájené 3 stroužky česneku, smícháme, zakápneme olivovým olejem, lehce posolíme a opepříme a přidáme do pekáčku ke k masovým kuličkám. Pečeme asi 45 min na 180 st, mlžeme během pečení mírně podlít vodou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři