- Autor: maca.m
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 20 % průměr | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Mléko plnotučné průměr | 150 |
Máslo | 30 |
Špenátové listy mražené (Bonduelle) | 250 |
Treska filé | 300 |
Dochucovadla:
sůl, česnek, muškátový květ
Energetická hodnota celkem: 2967 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 989 kJ
Bílkoviny (g): 23.7, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
špeáít orestujeme, okořeníme a vložíme na filety, které zabalíme a pečeme v troubě, na másle rozpustíme sýr a zalejeme mlékem s moukou, okořeníme a povaříme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.