- Autor: batorova
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 250 |
Cibule | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 7 |
Česnek | 5 |
Kečup | 30 |
Eidam 20 % průměr | 30 |
Brambory vařené | 150 |
Dochucovadla:
sekaná petrželka, soľ, mleté korenie
Energetická hodnota celkem: 1364 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Na pekáči necháme orestovať cibuľu s lisovaným cesnakom, pridáme uvarený a na rúžičky rozobratý karfiol, osolíme, okoreníme, zalejeme kečupom a pečieme vo vyhriatej rúre 35-40 min pri teplote 190 st.C. Pred dokončením posypeme stúhaným syrom, necháme ho roztaviť v rúre. Podávame s varenými zemiakmi, zdobenými petrželkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.