- Autor: Gabcaska
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 26.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 450 |
Vejce celá průměr | 350 |
Máslo | 250 |
Prášek do pečiva | 12 |
Cukr průměr | 200 |
Jablka | 1000 |
Hrozinky | 50 |
Vlašské ořechy | 50 |
Energetická hodnota celkem: 24016 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 265,
Sacharidy (g): 723,
SAFA (g): 115,
Cukry (g): 341,
Vláknina (g): 58,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 924 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 10.2, Sacharidy (g): 27.8, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 13.1, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.