- Autor: s.adamova1
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové libové průměr | 200 |
Voda | 2000 |
Těstoviny průměr syrové | 100 |
Celer - bulva | 20 |
Mrkev | 100 |
Petržel - nať | 30 |
Pór | 15 |
Sůl | 10 |
Dochucovadla:
sůl, polévkové koření.
Energetická hodnota celkem: 3760 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 940 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.