- Autor: ABULA
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Rychlá snídaně. Má příznivý vliv na zažívání.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné průměr | 25 |
Švestky sušené | 15 |
Hrozinky | 15 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 125 |
Voda | 100 |
Dochucovadla:
Nemusí být, ale je možné přidat špetku skořice.
Energetická hodnota celkem: 1055 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ovesné vločky, hrozinky a pokrájené sušené švestky zalijeme v kastrůlku vodou. Množství vody závisí na tom, jak chceme mít kaši hustou. Za stálého míchání uvedeme do varu. Krátce povaříme, sundáme z plotýnky a zamícháme polovinu vaničky tvarohu.. Dobrou chuť !
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.