- Autor: kolibrik26
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mascarpone průměr | 500 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 500 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 500 |
Cukr průměr | 100 |
Piškoty | 250 |
Kompot průměr | 400 |
Dochucovadla:
kakao na posypání
Energetická hodnota celkem: 24315 kJ
Bílkoviny (g): 140,
Tuky (g): 385,
Sacharidy (g): 431,
SAFA (g): 259,
Cukry (g): 365,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 973 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 15.4, Sacharidy (g): 17.2, SAFA (g): 10.4, Cukry (g): 14.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
mascarpone vyšlehat s tvarohem a cukrem, přidat do vyšlehané šlehačky. do pekáče vyskládat piškoty, lehce pokapat šťávou z kompotu, natřít vrstvu krému, pokrájet na ni ovoce a potřít druhou vrstvou krému. Povrch posypat kakaem, dát odležet do ledničky do druhého dne
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.