- Autor: Springs
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 30 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Rajský protlak | 70 |
Cukr průměr | 35 |
Vejce celá průměr | 55 |
Sůl | 16 |
Mouka pšeničná hrubá | 16 |
Dochucovadla:
sůl, cukr
Energetická hodnota celkem: 2491 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 623 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na másle osmažíme cibuli, po chvíli přidáme mouku a opražíme do růžova. Přilijeme studenou vodu a vaříme do zkoustnutí. Potom přidáme rajský protlak a pořádně promíchame. Provaříme a dochutíme soulí a cukrem. Nakonec přidáme vejce s hrubou moukou - kapání.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.