- Autor: venita
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčatová passata | 1000 |
Hraška na zahušťování | 40 |
Vývar z masa - průměr | 1000 |
Kečup | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Cibule | 70 |
Dochucovadla:
sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list, stevie nebo cukren
Energetická hodnota celkem: 3134 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 1593,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 499,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 18
Energetická hodnota na 1 porci: 522 kJ
Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 265.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 83.2, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Ze zadního hovězího masa připravíme vývar, do kterého přidáme sůl, celý pepř, nové koření a bobkový list. Na trošce olivového oleje zpěníme cibulku a přidáme krátce hrašku. Zalijeme vývarem a necháme povařit. Vytvořený základ přecedíme a přidáme rajčatové passaty. Dochutíme cukrem nebo stevií a trochou bio kečupu. Necháme provařit, přidáme nakrájené maso a podáváme nejlépe s rýží či těstovinami
Komentáře je možné psát až po přihlášení.