- Autor: LenkaBenesova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Koření průměr | 2 |
Eidam 30 % průměr | 57 |
Okurky sterilované | 180 |
Paprika zelená | 49 |
Cibule šalotka | 23 |
Cibule | 35 |
Vepřové maso ve vlastní šťávě | 160 |
Rýže vařená natural | 240 |
Energetická hodnota celkem: 4465 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 89,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 2233 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 28.5, Sacharidy (g): 44.5, SAFA (g): 13.5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.