- Autor: lenkasnaselova
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska filé | 207 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Česnek | 6 |
Worcester | 6 |
Rajčata | 78 |
Cibule šalotka | 15 |
Eidam 20 % průměr | 17 |
Energetická hodnota celkem: 1278 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Z citronové šťávy,drceného česneku,worcestru,soli a sekaných bylinek utřeme pastu.Filé potřeme,zabalíme do folie a dáme uležet.Na rozehřátém oleji rybu opečeme z obou stran,přidáme na plátky nakrájená rajčata s cibulí,mírně podlijeme vodou a dáme péct do trouby.Krátce před podáváním posypeme strouhaným sýrem-necháme jej roztavit.Podáváme s uvařenými brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.