- Autor: Veronika99
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kečup | 20 |
Hovězí maso zadní průměr | 417 |
Cibule | 240 |
Paprika červená | 57 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Klobása čabajská průměr | 30 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Česnek | 20 |
Voda | 1200 |
Energetická hodnota celkem: 5701 kJ
Bílkoviny (g): 94,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 950 kJ
Bílkoviny (g): 15.7, Tuky (g): 14.2, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.