- Autor: voznicovavera
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 250 |
Mouka špaldová celozrnná | 20 |
Cukr průměr | 60 |
Pudink vanilkový - prášek | 40 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 250 |
Jablka | 500 |
Dochucovadla:
jablka 6ks, vanička tvarohu, 4 lžíce třtinového cukru, pudink, 5 vajec, mouka,kypř prášek
Energetická hodnota celkem: 5403 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 189,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 140,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 450 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 2.1, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 11.7, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.