- Autor: olinstob
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska filé | 100 |
Brambory rané | 200 |
Fazolové lusky zelené (Bonduelle) | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 6 |
Energetická hodnota celkem: 1262 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Filet tresky udělat na grilu, brambory uvařit ve slupce, fazolové lusky lehce povařit v páře do mírného změknutí. do fazolek přidat 1 lžičku panenského oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.