- Autor: Zuzana Hrubesova
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
vepřová plec | 100 |
loupaná rajčata v raj. štávě | 120 |
rajský protlak lidl | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 2 |
Dochucovadla:
Solčanka, bazalka, oregáno
Energetická hodnota celkem: 990 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 8 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Osmahneme cibulku, přidáme mleté maso. Na osmahnuté maso, nalijeme rajský protlak, drcená rajčata. Dochutíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.