- Autor: Magda Zalesakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 20 |
Mrkev | 140 |
Jáhly | 80 |
Dýně | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Voda | 1200 |
Brokolice | 10 |
Čočka | 60 |
Dochucovadla:
kari
Energetická hodnota celkem: 2910 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 113,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 485 kJ
Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 18.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
do osoleného vývaru z brokolice se dají vařit jáhly a pokrájená mrkev, dýně, cibule, čočka. Přidala jsem lžičku kari a nakonec lžíci rýžového oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.