- Autor: Magda Zalesakova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 200 |
Dýně | 100 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cukr průměr | 50 |
Med | 20 |
Vlašské ořechy | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Voda | 200 |
Kakao Holandské rozpustná směs | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5117 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 200,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 75,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 569 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 22.2, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mouku smícháme s práškem do pečiva, pak přidáme cukr, med, vejce, nastrounanou dýni, nasekané vlašské ořechy, kakao, olej a vodu. pak vlijeme na plech a pečeme 30 min
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.