- Autor: ii.ivuska
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 165 |
Rezistentní škrob Hi-maize | 90 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 80 |
Kakao „bez cukru” | 75 |
Prášek do pečiva | 2 |
Energetická hodnota celkem: 1949 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 975 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.