- Autor: oldriskakalinova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hotová jíška (Knorr) | 5 |
Cibule | 50 |
Zelí bílé kysané | 162 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Vepřové libové průměr | 632 |
Dochucovadla:
paprika červená sladká,sůl
Energetická hodnota celkem: 7047 kJ
Bílkoviny (g): 117,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1409 kJ
Bílkoviny (g): 23.4, Tuky (g): 25.2, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibulku do zlatova, přidáme lžičku sladké papriky krátce osmahneme,a vložíme na kostičky nakrájené maso( nejlépe plecko) a opět osmahneme, maso osolíme a přidáme nakrájené kysané zelí ,podlijeme vývarem asi 750 ml, přiklopíme a necháme dusit do změknutí. Omáčku zahustíme dle potřeby jíškou, případně mlékem s hladkou moukou, povaříme 5 minut a dochutíme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.