- Autor: AKZID
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 2000 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 10 |
Dýně | 500 |
Brambory rané | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, tymián, bujon zeleninový
Energetická hodnota celkem: 1339 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 167 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 8.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nakrájíme dýni a brambory na kostky, na trošce másle necháme cibuli zesklovatět a přidáme dýni a brambory...necháme změknout a přidáme sůl, petř a tymián. Zalijeme vodou a přidáme bujon. Nakonec rozmixujeme a podáváme!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.