- Autor: petrpan
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
ovoce-tento koláč je skvělý v jakékoli ovocné kombinaci ale asi nej je rebarbora s jahodama-jinak ovoce celkem by mělo být kolem 700g-2merunˇky bez pecek nakrájené na plátky-1hruška bez jader na silnější plátky-trochu malin-trochu ostružin-trochu borůvek-půl jablíčka olupat a nastrouhat-podle chuti asi 5 pol.lžic tmavého cukru-malinečko balzamik octa Na drobenku-170g vychladlého másla-225g hl.mouky-mírně vrh.lžička prášku do pečiva-70gtm.cukru-špetka soli-130gcottage-malinko cukru na posypání Ovoce dáme do keram.pánve či pánve jakékoli,přidáme tm.cukr a malinko balzam.octa a přívedeme k pomalému varu aby ovoce pouštělo štávu-pak přelijeme do zapékací nádoby.Troubu předehřejeme na 190. Do mouky zapracujte studené máslo-po zapracování přidáme cukr a sůl,dobře zase celé promíchejte rukama-přidejte cottage a vytvořte hrubou směs.Směs pak rukama po menčích kouskách rozprosteme na horké ovoce-po té posypte trochou tm.cukru-jo do něj přidávám malinko drobnývch levandulových květů a pak pečte do zlatova-je to skvělé třeba se zmrlinou-ale samozřejmě i samotné-hlavně nyní na podzim-jinak cottage můžete nahradit bílým jogurtem-kefírem-podmáslím-přeji všem dobrou chuŤˇ.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.