- Autor: ditab
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Dochucovadla:
sůl, kurkuma
Energetická hodnota celkem: 490 kJ
Bílkoviny (g): 1,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 245 kJ
Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Jablko omyjeme, nastrouháme na rovnoměrná kolečka a namočíme do misky, do které jsme vymačkali půl citronu a dali špetku soli. Necháme chvíli proležet, vyskládáme na utěrku a necháme chvíli oschnout. Poté dáme na plech s pečícím papírem, poprášíme kurkumou a dáme pomalu péci, spíše sušit. Podáváme k vínu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.