- Autor: sanad
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 400 |
Jablka | 200 |
Hrozinky | 30 |
Cukr hroznový Glukopur | 20 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mouka pšeničná polohrubá | 75 |
Cukr průměr | 50 |
Vločky ovesné průměr | 20 |
Dochucovadla:
hrozinky,slořice,1/4 prášku do pečiva,1lžíce vody
Energetická hodnota celkem: 4418 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 190,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 109,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1105 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 47.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 27.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
cuketu a jablka nahrubo nastrouhat,přidat hrozinky,skořici ,cukr a dát na 10mim.zapéct do kulaté formy vyložené alobalem pak dát navrch těsto a pést dalších asi 20minut ,po vychladnutí vyklopit (výborné navrch natřít našlehaný tvaroh s máslem a cukrem ale to už není tak dietní)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.