- Autor: jankaruzicka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové libové průměr | 350 |
Cibule šalotka | 120 |
Paprika žlutá | 100 |
Paprika červená | 100 |
Pór | 400 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Mandle | 60 |
Solamyl | 5 |
Rýže jasmínová syrová | 200 |
Dochucovadla:
tamari, sůl
Energetická hodnota celkem: 9528 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 110,
Sacharidy (g): 218,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2382 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 27.5, Sacharidy (g): 54.5, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.