- Autor: Magda Zalesakova
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Mrkev | 330 |
Petržel - kořen | 200 |
Celer - bulva | 60 |
kančí | 660 |
Cibule | 110 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 200 |
Mouka špaldová celozrnná | 22 |
Dochucovadla:
NK, pepř, BL, tymián, sůl
Energetická hodnota celkem: 7078 kJ
Bílkoviny (g): 152,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 92,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1180 kJ
Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
zeleninu, koření a maso vaříme v tlakovým hrnci cca 1 hodinu, pak maso vyndáme a zbytek rozmixujeme. Pak přidáme smetanu s moukou, vaříme 5 minut nyní i s masem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.