- Autor: teereka
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže Parboiled syrová | 100 |
Krůtí prsa průměr | 125 |
Žampiony | 60 |
Cibule | 50 |
Voda | 250 |
Solamyl | 2 |
Oleje (všechny druhy) | 2 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, bylinky
Energetická hodnota celkem: 2266 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1133 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 43.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Krůtí prso nakrájíme na nudličky. Cibuli na drobno. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme maso. Až bude skoro hotové přidáme houby a společně dusíme do měkka. Pokud je příliš řídké, zahustíme trochou solamylu rozmíchaného ve vodě. Přidáme petrželku, případně další bylinky. Podáváme s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.