- Autor: taraskunk
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 400 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Sádlo vepřové škvařené | 5 |
Houby čerstvé průměr | 500 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 2 |
Energetická hodnota celkem: 2855 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 714 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
oprazim cibulku na sadle,osmahhnu houby,priliju 400ml smetany a zahustim moukou jeden masox
Komentáře je možné psát až po přihlášení.