- Autor: sanad
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vlašské ořechy | 100 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mouka pšeničná hladká | 400 |
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Vločky ovesné průměr | 40 |
Cukr hroznový Glukopur | 50 |
Hrozinky | 100 |
Jablka | 1100 |
Mouka pšeničná celozrnná průměr | 100 |
Dochucovadla:
skořice,jablečná vláknina,ocet,horká voda
Energetická hodnota celkem: 17461 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 125,
Sacharidy (g): 659,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 229,
Vláknina (g): 64,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 873 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.