- Autor: mmedoctor
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 100 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 100 |
Salám Chorizzo | 50 |
Rajčata | 200 |
Cibule šalotka | 100 |
Dochucovadla:
sůl pepř, chili
Energetická hodnota celkem: 2505 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
cibuli nakrájenou na kostičky osmažit na l lž oliv. oleje, přidat chorizo cca 80g , po tí mleté hovězí maso 150g, sul pepř, česnek,+ 1 konzerva krájených rajčat dusi 20 min, pak přidat 100g konzervovaných fazolí , prohřát a podávat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.