- Autor: Zahoranka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 740 |
Petržel - kořen | 30 |
Mrkev | 70 |
Sůl | 3 |
Oleje (všechny druhy) | 6 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, česnek, tymián
Energetická hodnota celkem: 1056 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 352 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Očištěnou a pokrájenou zeleninu zakápnutou olejem podusíme v parním hrnci v malém množství vody a po uvaření rozmixujeme a ochutíme dle chuti.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.