- Autor: aktakv
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 25 |
Cukr průměr | 55 |
Voda | 750 |
Valtafrutta rajčatové pyré | 500 |
Dochucovadla:
sůl, bobkový list, hřebíček, skořice
Energetická hodnota celkem: 1776 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 93,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 66,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 296 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Vodu s rajčatovým pyré dám vařit, přidám bobkový list, špetku skořice, hřebíček, sůl a třtinový cukr, nechám zavařit a zadělám moukou rozdělanou ve vodě. Provařím.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.