- Autor: Katulka13
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa | 100 |
Mrkev | 40 |
Hrášek zelený sterilovaný | 30 |
Pór | 15 |
Rýže natural syrová | 40 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, česnek
Energetická hodnota celkem: 1228 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuřecí prsa nakrájet na plátky, osolit a opepřit. Na pánev dát trošku oleje a maso z obou stran osmahnout. Přilít vodu a přidat nakrájenou zeleninu (mrkev, hrášek, kedluben, pórek) a podusit. Po 15 minutách vyndat maso a zahustit omáčku moukou. Jako přílohu uvařit 40 g rýže.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.