- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Knedlíky houskové | 60 |
Kopr | 7 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 30 |
Mléko odstředěné průměr | 50 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Hovězí maso zadní průměr | 80 |
Energetická hodnota celkem: 1786 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Omyté maso zalijeme studenou vodou a uvaříme doměkka. Z oleje a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vlažným hovězím vývarem, dobře rozmícháme, přidáme mléko, osolíme a na mírném plameni za občasného míchání provaříme. Jemně nasekaný kopr svaříme s octem a vlijeme do omáčky. Omáčku dokončíme přidáním smetany. Podáváme s porcí hovězího masa a
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.