- Autor: olivaoliva
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny vařené - průměr | 800 |
Šunka dušená strojová | 100 |
Celer řapíkatý | 500 |
Vejce celá průměr | 150 |
Cibule | 80 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Dochucovadla:
sul, pepr
Energetická hodnota celkem: 7884 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 260,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1971 kJ
Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 65, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Cibulku podusim na 1 lzici olivoveho oleje, pridam nakrajenou sunku od kosti a rapikaty celer. Podusim cca 5 minut. Smicham s uvarenymi testovinami, dam do pekacku a zapekam 20 minut. Pak zaleju vejci rozkvrdlanymi c 1 dl mleka a zapecu az jsou vejce ztuhla (cca dalsich 20 min.)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.