- Autor: Angie31
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 24.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hrubá | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 500 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Cukr průměr | 40 |
Droždí | 30 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 11882 kJ
Bílkoviny (g): 69,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 480,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 48,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 495 kJ
Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
zadělat těsto a bez kynutí rozdělit na 3 díly, každý vyválet na průměr asi 25 cm a rozdělit na 8 dílků smotat. Dát na pečící papír ,potřít sádlem a upěct
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.