TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Boršč naprosto úžasný

Zpět
  • Autor: bosorkalesni
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer - bulva150
Petržel - kořen150
Zelí červené hlávkové150

Energetická hodnota celkem: 825 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 0, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 206 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Dáme vařit maso s kořením - tj.bobkový list, pepř celý, nové koření vše cca po 3ks a osolíme. Mezitím si připravíme kořenovou zeleninu a přidáme do polévky . Po chvilce vaření přidáme na kousíčky nakrájené zelí, poté zavařenou červenou řepu. Necháme vše vařit cca 20 min a nakonec přidáme oloupaná rajčata. Vyjmeme maso, kořenovou zeleninu nakrájíme, vrátíme do polevky. Můžeme hodit kostku Masoxu, a dochutíme octem. Na talíři při podávání, můžeme zjemnit smetanou, či ušlehanou šlehačkou.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři