- Autor: Magda Zalesakova
- Doba přípravy (min.): 240
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Droždí | 42 |
Mouka pšeničná bílá průměr | 500 |
Oleje (všechny druhy) | 200 |
Mléko polotučné čerstvé průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cukr průměr | 60 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 250 |
Hrozinky | 20 |
Přesnídávka jablka s banány (Hipp) | 250 |
Dochucovadla:
sů
Energetická hodnota celkem: 17969 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 216,
Sacharidy (g): 481,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 127,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 599 kJ
Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Necháme vykynout kvásek z půlky mléka a půlky cukru. smícháme vše dohromady a dobře prohněteme. Necháme kynout 2 hodiny. Pak tvoříme koláčky, plníme povidly, tvaarohem a jiným. Pečeme 20minut na 180st. Ještě horké potíráme bílkem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.