- Autor: svataj
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mleté maso na sekanou | 500 |
Cibule | 200 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 300 |
Zeleninová směs mražená - průměr | 500 |
Rajský protlak | 100 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 100 |
Česnek | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 10688 kJ
Bílkoviny (g): 124,
Tuky (g): 169,
Sacharidy (g): 134,
SAFA (g): 76,
Cukry (g): 65,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1781 kJ
Bílkoviny (g): 20.7, Tuky (g): 28.2, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 12.7, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.