- Autor: BlankaC
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kešu | 8 |
Vlašské ořechy | 10 |
Alnatura ryzove mleko | 40 |
Fromage blanc | 200 |
Banány | 60 |
Kaki | 30 |
Máslo | 10 |
Vločky ovesné průměr | 90 |
Energetická hodnota celkem: 2943 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 89,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 491 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Pripravime si sladkou smes z mleka, roztaveneho masla, jogurtu nebo vody s rozmixovanym bananem (slouzi na oslazeni i misto vajec) a do toho si prisypavame ovesne vlocky a ovoce a orechy podle chuti. Smes by mela byt pevna, ale tvarovatelna. Muze se nechat na par minut v lednicce. Peceme v troube nebo remosce. Nechame poradne vychladit, nejlepe na necem, co nema dno, aby se zespodu nezaparily.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.