- Autor: Leela
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 5 |
hovězí kýta | 100 |
Cibule | 40 |
Zeleninová směs mražená - průměr | 100 |
Rýže vařená natural | 30 |
Dochucovadla:
sůl, drcený kmín, zelený pepř, sekaná petrželka
Energetická hodnota celkem: 1297 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opečeme na rozehřátém oleji, okmínujeme, přidáme na plátky pokrájenou červenou cibuli, několik zrnek zeleného pepře, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso téměř měkké, doplníme pokrájenou zeleninu. Rýži propláchneme a uvaříme obvyklým způsobem, při servírování ozdobíme sekanou petřelovou natí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.