- Autor: Leela
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
hovězí kližka | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Cibule | 30 |
houby čerstvé | 150 |
Pažitka | 15 |
Těstoviny vařené - průměr | 35 |
Dochucovadla:
sůl, drcený římský kmín, pepř
Energetická hodnota celkem: 1292 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso omyjeme, nakrájíme na kostky, omyté a očištěné houby nakrájíme na dílky. Na rozehřátém oleji necháme zpěnit cibuli, přidájme maso, opečeme, osolíme, opepříme, okmínujeme, podlijeme vodou a dusíme. Asi po 15 minutách přidáme houby. Těstoviny uvaříme v mírně osolené vodě na skus. Při podávání ozdobíme sekanou pažitkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.