- Autor: Marti3
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny průměr syrové | 800 |
Cibule | 75 |
Tofu natural | 300 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Mouka pšeničná polohrubá | 30 |
Kečup | 225 |
Eidam 30 % průměr | 50 |
Voda | 850 |
Dochucovadla:
sůl 7,5 saturejka špetka kari 7,5 mletá paprika 3 solčanka se sojou 1,25
Energetická hodnota celkem: 15668 kJ
Bílkoviny (g): 163,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 658,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 73,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1567 kJ
Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 65.8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Cibulku zpěníme na oleji, přidáme na nudličky pokrájené tofu, orestujeme, zasypeme kari kořením, mletou paprikou, promícháme. Zalijeme vodou a kečupem a provaříme. Zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě. Dochutíme solčankou, solí a saturejkou. Špagety si uvaříme ve větším množství osolené vody. Scedíme, dáme na talíř, polejeme omáčkou a posypeme strouhaným eidamem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.