- Autor: Leela
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pohanka | 35 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Cibule | 10 |
Zeleninová směs do polévky průměr | 150 |
Kuřecí prsa | 100 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 1468 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Pohanku propláchneme, zalijeme vývarem, osolíme a uvaříme podobně jako rýži. Na rozehřátém oleji orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme zeleninovou směs, ochutíme a necháme dusit. Pohanku zamícháme se zeleninou, podáváme s grilovacím kuřecím masem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.