- Autor: BlankaC
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 30 |
Farine de Blé pour gâteaux | 20 |
Med | 30 |
Cukr průměr | 7 |
Dýně Hokkaido | 150 |
Vločky pohankové | 10 |
Vločky ovesné průměr | 20 |
Čokoláda na vaření průměr | 20 |
Fromage blanc | 80 |
Jablka | 18 |
Energetická hodnota celkem: 3009 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 95,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.