- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa | 120 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 250 |
Celer - bulva | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, zelené bylinky
Energetická hodnota celkem: 1711 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 428 kJ
Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
tepelně upravená kuřečí prsa drobně nasekáme, celer nastrouháme a vmícháme do tvarohu. Podle chuti osolíme, opepříme, můžeme přidat oblíbenou směs koření nebo byliku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.