- Autor: cometcate
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 1500 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Víno bílé suché | 150 |
Cibule | 400 |
Hrozinky | 20 |
Dýně | 300 |
Polenta | 150 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 100 |
Parmezán 25 % průměr | 20 |
Dochucovadla:
Šafrán
Energetická hodnota celkem: 15739 kJ
Bílkoviny (g): 338,
Tuky (g): 174,
Sacharidy (g): 205,
SAFA (g): 69,
Cukry (g): 53,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2623 kJ
Bílkoviny (g): 56.3, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 34.2, SAFA (g): 11.5, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.